top of page

SPOUŠTÍME CROWDFUNDING NA NOVOU DESKU LAMENTU

Velká věc!

Spouštíme s Pavel Kielberger crowdfunding k nový desce Lamentu.

Rovnice je jednoduchá: čím víc z vás si desku předkoupí, nebo si pořídí některou z dalších odměn, nebo naši kampaň na Donio posdílí, tím větší je pravděpodobnost, že desku přivedeme na svět živou, zdravou, kulatou a bez závažnejch dluhů!

Předem moc díky za jakoukoliv podporu!


Deska Lament: PRŠÍ V PRÁZDNÉM DOMĚ je výsledkem téměř roční práce, já jí věnoval většinu volného času a Pavel i čas nevolný až nevolnický, tj. takřka veškerý.


Záběr alba je, hlavně zásluhou Pavlovo hnidopišské zvukařské práce a mnohačetnýho skladatelskýho i interpretačního talentu, až velkolepej.


Každá z 12 skladeb jako by v sobě měla ještě mnohý další rozložitý hudební a zvukový světy, kterejma se s bázní proplétaj moje verše o lásce, samotě, naději a rubu zdánlivé apokalypsy, ke které zrovna naoko tíhne starý známý svět. Věřím teda, že to bude velmi vydatnej posluchačskej zážitek, skoro hodina hudby a dávený poezie, ke který se dá snad opakovaně vracet a furt v ní něco nalézat (při poslechu se to děje neustále i mně - a to jsem u procesu vzniku byl) - jde tedy jistě o vratnou investici.


Kromě "velké" desky o 12 písních, která vyjde na vinylu, jsme vybraných 8 písní zaranžovali i pro akustické nástroje a nahráli přes čtyřstopý magnetofon na kazetu - tu si můžete v sekci speciálních odměn pořídit taky. K většině odměn přísluší i elektronický download.


Měsíc vás tu teď s kampaní budeme trochu otravovat, věřte, že crowdfundingovaní není žádná zábava a nejradši bych se jí vyhnul, ale za ta léta se mi nepodařilo vymyslet, jak jinak vznik alba finančně zajistit - i tak to často dotuju navíc i svými penězi, o vložený energii a času všech zúčastněnejch nemluvě. Zároveň mi ale přijde skvělej ten demokratickej aspekt crowdfundingu, kdy se na něco, co mají rádi, mohou dobrovolně složit spousty navzájem se neznajících lidí, mezi kterými tak vzniká jemné pouto, láskyplná tkanina. Moc si proto každé podpory vážíme!


12 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page